Omgeving Zwijndrecht

Partytent huren Breda

Het duurt niet meer zolang en dan heb je een leuk tuinfeest met wat vrienden en familie. Het weer dat kan nog wel eens roet in het eten gaan gooien en je wilt natuurlijk niet dat jouw feestje letterlijk en figuurlijk in het water valt. Wat je dan kunt doen is een partytent huren. Partytent huren Breda kan ervoor zorgen dat jij het in ieder geval drooghoudt tijdens jouw feestje.

Dit moet je weten

Voordat je een partytent gaat bestellen om te huren zijn er een paar dingen die handig zijn om te weten. Het is belangrijk om te weten hoeveel ruimte jij hebt waar je de partytent neer kunt gaan zitten. Doe dit van tevoren en niet pas erna want dan kan het zomaar gebeuren dat de tent die jij hebt gehuurd veel te groot is en dan heb je er niets aan.

Een partytent en wat accessoires

Denk jij meer dan alleen een partytent nodig te hebben dan kan je ook even op onze site kijken. Wij hebben namelijk ook terras heaters in de verhuur die je in de tent kun zetten. Zo blijf je niet alleen droog maar heb je het ook nog lekker warm.

Heb je niet de juiste verlichting voor in de partytent maar vind je een lichtje erin toch wel erg leuk? Ook dat hebben wij te huur. Je kunt bij ons voor allerlei verschillende dingen terecht. Partytent huren Breda maakt het jou zo makkelijk als dat mogelijk is.

Hoe groot moet de tent zijn?

Het is voor ons niet zomaar te beslissen welk formaat partytent dat jij nodig gaat hebben. Om die reden is het van groot belang dat jij de ruimte goed op gaat meten waar jij de tent neer wilt laten zetten. Met onze partytenten is er ook de mogelijkheid om de tenten aan elkaar te schakelen zodat je 1 grote partytent gaat krijgen.

Wij hebben diverse modellen wat partytenten aan gaat. Zo hebben wij ze met maar ook zonder zijwanden voor jou te huur. Ga je toch voor de wat grotere modellen dan zitten daar standaard de zijwanden bij. Ben je er niet helemaal zeker van? Dan kan je gerust even contact met ons opnemen om na te vragen of dat ze er nu bijzitten of niet.

Het opbouwen van een partytent die je huurt bij partytent huren Breda ligt tussen de dertig en de veertig minuten. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de partytent.

De partytent laten plaatsen

Het ophalen van de partytent is iets wat bij ons niet mogelijk is. Wij komen de partytent bij jou brengen en zetten hem ook voor jou op. Op die manier weten we zeker dat het met de uiterste zorg gebeurt en dat er niets mis kan gaan. Gaat er wel iets mis dan is dit natuurlijk voor onze eigen rekening.

Laten de weersomstandigheden het niet toe om op een veilige manier gebruik te kunnen maken van de partytent dan kiezen wij er uit veiligheidsoverwegingen voor om de partytent niet op te zetten. Een feestje is hartstikke leuk maar het moet natuurlijk ook wel leuk blijven!

De partytent bezorgen en ophalen

Het bezorgen en het opzetten van de partytent dat gebeurt op de dag die jij hebt aangegeven bij ons tussen zeven uur en twaalf uur in de ochtend. Het ophalen van de partytent doen wij in overleg met jou. Meestal gebeurt dit op de dag na het feestje. De ophaaltijd ligt tussen zes en negen uur in de avond. Wij zorgen ervoor dat de partytent weer wordt afgebroken en hij weer netjes ingepakt kan worden. Wij verwachten wel dat wanneer wij komen de tent netjes en schoon is zodat wij meteen aan de slag kunnen gaan.

De partytent bestellen

Je kunt bij ons op een eenvoudige manier de partytent bestellen. Jij maakt de keuze welke je wilt hebben, zet hem in het winkelwagentje, je geeft aan wanneer dat je de partytent wilt hebben en wanneer je deze weer op wilt laten halen, betaalt de rekening en wij zorgen voor de rest.