Stuiterbal Springparadijs


Spring in het Stuiterbal Springparadijs voor een Onvergetelijk Avontuur!

Op zoek naar een plek waar plezier en avontuur samenkomen? Zoek niet verder! Het Stuiterbal Springparadijs is dé bestemming voor ultiem plezier en vermaak voor jong en oud.

8 oktober 
18,19,20 oktober
12 november
10 december 2023
27,28,29 december 2023

Koop je ticket alvast online!

* Gratis toegang voor ouders / begeleiders
Sporthal Optisport Dordrecht
 
Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht


10:00-16:30

Ouders en begeleiders betalen geen entree u betaald alleen voor uw kind(eren)Waarom Kiezen Voor Het Stuiterbal Springparadijs?

  • Diversiteit aan Springkussens: Ons springparadijs biedt een scala aan kleurrijke en opwindende springkussens van verschillende groottes en vormen, zodat er voor iedereen iets te beleven valt. Van gigantische glijbanen tot uitdagende obstakelbanen, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

  • Veiligheid Voorop: We begrijpen dat veiligheid een topprioriteit is, vooral als het om kinderen gaat. Daarom zorgen we ervoor dat al onze attracties regelmatig worden geïnspecteerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ons personeel is goed getraind en staat altijd paraat om te helpen en toezicht te houden..

  • Eten & drinken: Na al dat springen en plezier maken, kun je bij de kassa voor een brasskaart of bunkerkaart kiezen.
    Bij een Braskaart krijg je: 2x ranja – 1x snoepzak – 1x ijsje en een Bunkerkaart heb je: 3x ranja – 1x snoepzak – 1x ijsje – 1x friet met snack naar keuze.

  • Betaalbare Tarieven: Bij het Stuiterbal Springparadijs geloven we in toegankelijk plezier voor iedereen. Daarom hanteren we redelijke prijzen, zodat plezier voor het hele gezin binnen handbereik is.

Kom langs bij het Stuiterbal Springparadijs en ervaar zelf de opwinding en vreugde die onze attracties te bieden hebben. Of je nu wilt springen, glijden, klimmen of gewoon wilt ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben, we hebben voor ieder wat wils.

Tot snel in ons springparadijs, waar avontuur en vreugde samenkomen voor een dag om nooit te vergeten!

Koop alvast je ticket online!

Bij vragen kunt u onderstaand contact formulier invullen.

Contactformulier