Stormbaan huren Stormbaan verhuur

Bij springkussenverhuur de stuiterbal bent u aan het juiste adres voor het huren van een stormbaan. Bij ons heeft u keuze uit diverse stormbanen in de thema's Piraat en Surf, in diverse lengte wij hebben stormbanen vanaf 9 meter tot en met 27 meter. Voor ieder wat wils heeft u toch nog meer nodig dan een stormbaan dan kunt u bij ons ook springkussens huren met verschillende thema's. 


Wij zijn een jong bedrijf wat stormbanen verhuurt en vinden de service naar de klant toe heel belangrijk daarom zullen wij altijd een stapje extra doen.


Wij bezorgen onze stormbanen in een straal van 40 km rondom Dordrecht.


of het nu voor een straatfeest is voor burendag of een schoolfeest bij de stuiterbal bent u aan het juiste adres wij maken er een feestje van!


Een stormbaan huren kan bij springkussenverhuur de stuiterbal al vanaf €169,99


Wij leveren naast Breda ook in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam, Rotterdam, Ridderkerk, Vlaardingen, Pernis, Capelle aan den IJssel, ‘s-Gravendeel, Maasdam, Rijswijk, Vlaardingen, Maassluis, Rhoon, Capelle a/d IJssel,  Schiedam, Strijen, Gorinchem, Hoogvliet, Breda, Werkendam, Moerdijk, Zevenbergen en Hardinxveld Giessendam, Terheijden,Oosterhout,FijnaartStormbanen
Water Attracties
Springkussens