Omgeving Zwijndrecht

🎉Springkussen en Stormbaan Huren🎉

Het huren van een stormbaan of een springkussen zorgt ervoor dat het feestje wat jij gaat geven of het evenement wat je gaat organiseren er een gaat worden waar nog lang over na zal worden gesproken. Kinderen vermaken zich kostelijk op het springkussen en jongvolwassenen maar ook volwassenen kunnen zich vermaken op de stormbaan. Voordat je een stormbaan of een springkussen gaat huren zijn er enkele dingen die je even na moet kijken en waar je rekening mee moet houden. Welke dingen dit zijn? Wij gaan het je vertellen.


Ons uitgebreide assortiment

Wij hebben op onze website een groot aantal stormbanen en springkussens staan waar jij een keuze uit kunt maken. Van groot tot klein, overdekt of open. Je kunt het zo gek niet noemen of je kunt het bij ons vinden. Een feest in een bepaald thema? Bij ons kun je daar een bijpassend springkussen bij vinden. Stormbanen hebben wij er ook een aantal van in verschillende grootte.Waar moet jij rekening mee houden?

Voordat jij een springkussen of een stormbaan wilt gaan huren bij ons zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden. Het is belangrijk om te weten wat het oppervlak is waar jij het toestel wilt neerzetten. Het is niet leuk wanneer wij het springkussen of de stormbaan bij jou op komen zetten en dan blijkt dat de ruimte ervoor te klein is. Teven is het belangrijk dat er een stroomvoorziening aanwezig is of dat er een in de buurt zit waarmee wij met een verlengkabel kunnen komen omdat zowel het springkussen als de stormbaan gebruik maakt van stroom.

Het is dus verstandig om de ruimte op te meten voordat je gaat bestellen en even na te kijken of dat er een stroompunt in de buurt is.

Hoe kun je bestellen?

Het bestellen van een springkussen of een stormbaan is zeer eenvoudig. Jij kijkt wat je wilt hebben, zet dit artikel in je mandje en gaat verder met bestellen door je gegevens in te vullen, een datum te kiezen waarop jij het afgeleverd en weer opgehaald wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat het op de dag van levering tussen 7 uur en 12 uur bij je is en op de dag dat wij het komen ophalen doen we dit tussen 18 uur en 21 uur.

Het plaatsen van de stormbaan of het springkussen

Het plaatsen van de stormbaan of het springkussen dat doen wij voor je. Wij zorgen dat het netjes neergezet wordt en vast komt te staan zodat het veilig staat. Wil je dat er iemand bij blijft van ons wanneer het gebruikt gaat worden dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

Veiligheid is waar het om draait

Ook bij ons is het zo dat veiligheid voorop staat. Daarom zijn onze springkussens en stormbanen voorzien van een veiligheidscertificaat en heeft ons personeel een gedegen opleiding gehad om op de juiste manier een springkussen of stormbaan te plaatsen. Wij willen er absoluut zeker van zijn dat dit op de goede manier gebeurt en geven er dan ook echt de voorkeur aan dat het plaatsen door ons personeel gebeurt.

Het ophalen van de stormbaan of het springkussen

Wanneer wij de stormbaan of het springkussen komen ophalen bij je dan verwachten wij dat het schoon en op de juiste manier is opgerold. Ben je er niet zeker van dat je dit op de goede manier lukt dan willen wij het oprollen doen tegen een kleine meerprijs. Wij verwachten wel dat het schoongemaakt is zodat wij het weer kunnen wegbrengen naar de volgende huurder.

Jouw feestje compleet maken

Heb je nog meer artikelen nodig om jouw feestje compleet te maken? Kijk dan gerust eerst even of dat wij de dingen die jij nog nodig hebt in ons assortiment hebben. Wij hebben bijvoorbeeld ook stoelen, banken en tafels, kunnen zorgen voor verlichting en zelfs voor muziek. Je hebt dan dus alles onder 1 dak wat je kunt huren in plaats van dat je dit bij verschillende bedrijven moet gaan doen. Lekker makkelijk toch?


Springkussens
  
Stormbanen