Omgeving Zwijndrecht

stormbaan huren ridderkerk

Bij springkussenverhuur de stuiterbal bent u aan het juiste adres voor het huren van Stormbanen.


Bij ons heeft u keuze uit diverse stormbanen in de thema's Piraat en Surf, in diverse lengte wij hebben stormbanen vanaf 9 meter tot en met 27 meter. Voor ieder wat wils heeft u toch nog meer nodig dan een stormbaan dan kunt u bij ons ook springkussens huren met verschillende thema's. 


Wij zijn een jong bedrijf wat stormbanen verhuurt en vinden de service naar de klant toe heel belangrijk daarom zullen wij altijd een stapje extra doen.


Wij bezorgen onze stormbanen in een straal van40 km rondom Dordrecht.of het nu voor een straatfeest is voor burendag of een schoolfeest bij de stuiterbal bent u aan het juiste adres wij maken er een feestje van!


Stormbanen
Water Attracties
Springkussens


Wij leveren naast Breda ook in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam, Rotterdam, Ridderkerk, Vlaardingen, Pernis, Capelle aan den IJssel, ‘s-Gravendeel, Maasdam, Rijswijk, Vlaardingen, Maassluis, Rhoon, Capelle a/d IJssel,  Schiedam, Strijen, Gorinchem, Hoogvliet, Breda, Werkendam, Moerdijk, Zevenbergen en Hardinxveld Giessendam, Terheijden,Oosterhout,Fijnaart