Omgeving Zwijndrecht

Stormbaan huren Dordrecht💥🎉

Stormbaan huren in Dordrecht


Op zoek naar een te gekke stormbaan die je kunt huren? Ontzettend tof om deze te neer te zetten als je een feest of een evenement gaat verzorgen. Je hebt je partner in het verhuren van een stormbaan nu gevonden. Bij De stuiterbal zit je helemaal goed. De stormbanen die wij verhuren zijn verschillend van hoogte en lengte. Onze stormbanen zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Een stormbaan van De stuiterbal zorgt voor urenlang uitdaging, plezier en vertier.


Stormbaan huren dordrecht


Een stormbaan voor alle leeftijden

Wij hebben verschillende stormbanen in de verhuur die door jong en oude te beklimmen en beklauteren zijn. Elke keer is het weer een hele uitdaging om de hele baan te mogen doen. Ook voor de kleintjes zijn er stormbanen te huren. Een stormbaan huren in Dordrecht doe je gewoon bij ons!

De kleinste stormbaan die wij verhuren is ca 9 meter lang. Deze is niet overdekt en heeft ook een glijbaan. Extra leuk voor de jongste onder ons dus! Dit is echt een stormbaan die op een kinderfeestje zeker gebruikt zal worden en waar de feestgangers een hoop plezier mee zullen beleven. Dit zal een feestje worden waar nog lang over wordt nagepraat.

Ga je liever een stapje verder? Wij hebben ook grotere banen in de verhuur. Wat dacht je van de stormbaan GIGA Modulair met een lengte van wel 27 meter. Deze baan is zeker niet geschikt voor kleine kinderen maar de wat oudere en volwassenen zullen zich er zeker mee vermaken. Wie gaat de slimste, meest behendige en de snelste zijn die deze baan weet te vermorzelen?Het opzetten van een stormbaan

Weet je niet goed hoe je een stormbaan op moet zetten of heb je liever dat het gedaan wordt? Geen probleem! Ons professionele team kan je gewoon inhuren om bij jou die geweldige stormbaan neer te zetten. Je kunt dit aangeven bij je bestelling. Wij zorgen er dan voor dat hij geplaatst wordt.

Wil je graag begeleiding wanneer je een stormbaan huurt in Dordrecht? Ook dat behoort bij de mogelijkheden. Je kunt iemand inhuren die de hele dag erbij blijft.

Wij garanderen veiligheid, plezier en vertier

Wij zijn er zeker van dat wanneer jij zover bent en een stormbaan huurt in Dordrecht dat je niet alleen de stormbaan huurt maar ook veiligheid, plezier en vertier. Onze stormbanen zijn voorzien van een certificaat. Dit geldt eveneens voor ons personeel! Ook zij hebben diverse certificaten om deze baan te mogen plaatsen en jouw feestje of evenement bij de stormbaan te mogen begeleiden.

Plezier en vertier moet je natuurlijk zelf maken. Onze stormbaan draagt daar zeker aan bij. Iedereen die er gebruik van maakt zal het ervaren als een enorme gave attractie, want zo mag je onze stormbanen toch zeker wel noemen. Een stormbaan huren in Dordrecht zorgt gegarandeerd voor een geslaagd feest of evenement. 

De makkelijkste manier om een stormbaan in Dordrecht te huren

Het is helemaal niet zo moeilijk om een stormbaan in Dordrecht te huren. Je gaat gewoon naar de site van De stuiterbal en daar heb je de mogelijkheid om meteen een keuze te maken. Let er wel goed op dat je er een huurt die ook echt past wat ruimte betreft. Het is natuurlijk niet leuk wanneer je een stormbaan van 15 meter huurt en hij blijkt niet te passen. Neem dus even de tijd om de ruimte op te meten of neem even contact met ons op voor wat advies. Tot ziens bij De Stuiterbal!