Omgeving Zwijndrecht

Stormbaan Huren Breda 🎉

Je hebt binnenkort een feestje of een evenement en je zit er al een tijdje over na te denken om een stormbaan te gaan huren. Wij zouden zeggen, niet meer over denken maar gewoon doen! Een stormbaan op jouw feestje of evenement zal zeker zorgen voor op en top genieten met elkaar! De Stuiterbal wil heel graag deel uitmaken van jouw feestje of evenement. Wij verhuren verschillende stormbanen.

Stormbaan huren

Wat is er nu zo leuk aan een stormbaan?

Het leuke aan een stormbaan huren is dat je eigenlijk gewoon een uitdaging inhuurt. De meeste kinderen zullen het echt te gek vinden om zichzelf lekker te laten gaan maar vergis je niet in de wat oudere en volwassenen. Ook hun vinden het te gek om zich nog eens jong te voelen en zich te laten gaan. Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat een stormbaan voor elke leeftijd is.


Stormbanen
Springkussens
Sport & Spel


Welke stormbaan kies je?

Welke stormbaan moet je nu eigenlijk kiezen? Dit is afhankelijk van een aantal verschillende dingen. Je moet er in ieder geval rekening mee houden hoe groot de ruimte is waar je de stormbaan wil gaan plaatsen. Je hebt er natuurlijk niets aan om een stormbaan van 20 meter te horen als je maar plek hebt voor 15 meter. Voorkom dus teleurstelling en meet de ruimte waar je hem wil gaan plaatsen goed op.

Een ander aspect waar je op moet letten is de doelgroep. Is het een feestje waar vooral kleine kinderen zullen komen dan is het niet aan te raden om onze GIGA modulair stormbaan te huren. Je kunt dan beter een stormbaan huren die wat kleiner is en ook echt geschikt voor de jongere kinderen.

Is de stormbaan bedoeld voor oudere kinderen of volwassenen dan kan je wel gaan voor onze grootste stormbaan. Misschien is het dan wel leuk om een competitie op te zetten om het spelplezier nog wat te vergroten!


Gegarandeerde veiligheid, vertier en plezier

Samen met het stormbaan huren Breda huur je ook meteen vertier en plezier. Wij zijn er namelijk zeker van dat dit er echt gaat zijn wanneer je een stormbaan huurt bij De Stuiterbal.

Al onze stormbanen die wij verhuren zijn van een certificaat voorzien. Tevens is ons personeel dusdanig opgeleid dat zij exact weten hoe ze een stormbaan moeten plaatsen maar ook weten hoe ze leiding moeten geven. Je kan bij ons namelijk niet alleen een stormbaan huren maar ook ons als personeel om het geheel te begeleiden wanneer er gebruik van wordt gemaakt.


Een stormbaan huren Breda, hoe doe je dat?

Bij ons een stormbaan huren is helemaal niet zo moeilijk. Je hoeft alleen maar de ruimte op te meten waar je hem wilt gaan plaatsen, brengt een bezoekje aan onze website en maakt jouw keuzen wat betreft de stormbaan. Mocht het zo zijn dat je er toch niet helemaal uitkomt dan is er altijd de mogelijkheid om met ons contact op te nemen. Wij helpen jou dan met alle liefde verder zodat jij binnen no-time plezier kunt hebben met de stormbaan! Have Fun!