Omgeving Zwijndrecht

🎉Springkussenverhuur Etten-Leur 🎉

Springkussen huren Etten-Leur

Of het nu voor een feestje is, voor een eindejaarsafsluiting of voor een ander leuk moment dat maakt niet uit. Een springkussen maakt het feest of jouw evenement helemaal compleet. Daarom kun je bij De Stuiterbal verschillende springkussens huren. Wanneer jij een springkussen huurt zorgen wij voor de rest! 


Springkussen huren Etten-Leur voor bedrijven en particulieren

Of je nu als particulier een springkussen wil huren of als bedrijf dat maakt niet uit. Wij van De Stuiterbal hebben diverse springkussens die wij aan jou verhuren. Het enige wat jij moet doen is het springkussen bestellen bij ons dan zorgen wij voor de rest.

Springkussenverhuur Etten-leur


Dingen waarop je moet letten

Als je een springkussen wilt gaan huren dan zijn er een paar dingen waarop jij moet letten. Zo is het erg belangrijk om te weten hoe groot dat de plek is waarop jij het springkussen wilt neerzetten. Het springkussen moet namelijk vrij staan van muren. Wanneer dit niet het geval is kan er niet zo fijn op gesprongen worden en kunnen kinderen zich bezeren. Tevens kan er door het springen schade ontstaan aan het springkussen en dat willen we natuurlijk niet. Zorg er dus voor dat je rondom het kussen voldoende plek hebt.

Checken, bestellen, leveren

Nadat je hebt gecheckt hoe groot de plek is waar je het springkussen wilt hebben kun je kijken bij springkussen huren Etten-Leur welk kussen er het beste past en welke je het leukste vindt. Wanneer je daarin een keuze hebt kunnen maken is er niet veel meer wat je tegenhoudt. Je hoeft nu alleen nog maar aan te geven welke je wilt en deze in je winkelmandje te plaatsen. Heb je alles gevonden en ben je klaar dan kan jij je gegevens invullen, de datum waarop je het kussen graag wilt hebben en dan zorgen wij voor de rest.

Zo gauw jij van ons een bevestiging hebt gehad kan je ervan uitgaan dat wij op de dag dat jij het springkussen nodig hebt op tijd bij jou zijn om het op te zetten. Wij vinden dit namelijk bij onze service behoren en op deze manier ben je er zeker van dat het goed en veilig gebeurt.

Is het feest of evenement afgelopen en moet het springkussen weer worden opgehaald? Wij hebben dat bij het bestellen al aangegeven wanneer dit zal zijn want jij kan dit namelijk zelf aangeven. Op de met jou afgesproken tijd zijn wij weer bij jou om het springkussen op te vouwen en weer mee te nemen. Je moet er alleen wel voor zorgen dat het springkussen helemaal netjes en schoon is.

Veiligheid staat bij De Stuiterbal voorop

Veiligheid is vanzelfsprekend van groot belang en daarom staat het bij springkussen huren Etten-Leur ook echt voorop. Dat is dan ook de reden dat wij alleen werken met personeel wat opgeleid is door ons om een springkussen op de juiste manier te plaatsen.

Al onze springkussens zijn voorzien van veiligheidscertificaten.

Heb jij iemand nodig die toezicht houdt tijdens het gebruiken van het springkussen dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Je kunt de keuze maken om iemand van ons personeel in te huren. Die houdt dan een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat het springkussen op de juiste manier gebruikt wordt.

Veel meer dan alleen springkussens

De Stuiterbal heeft veel meer in de verhuur dan alleen springkussens. Eigenlijk kun je bij ons voor alles terecht om een feestje compleet te maken. Dat zal je ook zien wanneer je even de tijd neemt om de rest van de site te bekijken. Wij kunnen jou heel veel leveren en dat allemaal voor een schappelijke prijs.

Wel zo makkelijk dat je niet bij verschillende partijen iets hoeft te huren. Nu heb je lekker alles in een.

Contact opnemen voor informatie

Heb je nog vragen of wil je gewoon wat meer informatie hebben omtrent springkussen huren Etten-Leur? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem contact met ons op en stel ons al je vragen. Samen komen wij er zeker wel uit en zorgen wij ervoor dat jouw feestje of evenement er een wordt waar men nog lang over zal napraten en in de boeken gaat als het meest geslaagde feestje ook!