Omgeving Zwijndrecht

Springkussenparadijs

Welkom in het Springkussenparadijs - Jaarlijks Evenement van Oktober tot en met Maart!


Stap binnen in een betoverende wereld van vreugde en avontuur, want het Springkussenparadijs opent elk jaar zijn deuren van oktober tot en met maart! Gelegen bij Optisport in Dordrecht, op het adres Fenny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX, bieden wij een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.


Waarom het Springkussenparadijs bij Optisport Dordrecht?

  • Betoverende Springkussens: Laat je verwonderen door onze diverse selectie van kleurrijke en spannende springkussens. Van kastelen tot glijbanen, er is voor ieder wat wils in het Springkussenparadijs!


  • Familieplezier: Geniet samen met je familie van een dag vol plezier en avontuur. Het Springkussenparadijs is de ideale bestemming voor een leuke dag uit voor het hele gezin.


  • Veiligheid en Vertrouwen: Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Onze springkussens voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van het plezier.

Plan jouw Bezoek aan het Springkussenparadijs!


Het Springkussenparadijs is geopend op verschillende datums van 10:00 tot 16:30 uur. Houd onze website goed in de gaten voor de meest actuele openingsdata en reserveer jouw tickets voor een onvergetelijke dag vol springplezier!


Kom langs en beleef de magie van het Springkussenparadijs bij Optisport Dordrecht. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze locatie!


Tot ziens in het Springkussenparadijs!