Omgeving Zwijndrecht

💦Springkussen met zwembad💦

Hoeveel leuker wil je het nog maken dan een springkussen met zwembad te huren bij Springkussenverhuur De Stuiterbal? Je bent het er toch wel mee eens dat het bijna niet meer leuker kan? Wij hebben deze in het assortiment zodat jij ervan kunt genieten hoe de kids er op een leuke manier gebruik van maken. Of neem jij stiekem zelf ook een jump en een duik?


springkussen met zwembad huren springkussen met zwembad huren springkussen met zwembad huren

Waar je op moet letten

Wil jij dit te gekke springkussen huren dan zijn er een aantal dingen waarmee jij wel even rekening moet houden. Het is verstandig om de plek waar het springkussen komt te staan goed op te meten zodat je zeker weet dat de plek niet te klein is, of het springkussen te groot. Het is maar net hoe je het ziet. Ook is het handig dat er een stroompunt in de buurt is omdat dit nodig is om het springkussen op te blazen en ook op druk te houden. Dit kan ook door middel van een verlengsnoer. Heb je deze niet? Dan kan je deze mee bestellen bij ons.

Hoe verloopt het bestellen, bezorgen en afhalen?

Het is heel eenvoudig om bij Springkussenverhuur De Stuiterbal een springkussen of andere artikelen te huren. Je kunt heel eenvoudig je artikel in het winkelwagentje plaatsen, aan te geven wanneer je het springkussen wilt ontvangen en aangeven wanneer het weer opgehaald moet worden.

Zijn er nog andere dingen die jij erbij toe wilt voegen dan is dit mogelijk. Zo staan er bijvoorbeeld valmatten bij voor het geval het springkussen op een harde ondergrond wordt geplaatst. De valmatten zijn dan namelijk verplicht! Heb je een kortingscoupon dan kun je deze aan het einde van je bestelling ook invoegen. De korting zal er dan vanaf worden gehaald.

Voor een kleine meerprijs kunnen wij het springkussen voor je opzetten en ook weer afbreken op de dag van afhalen. Hier geven wij wel de voorkeur aan.

Op de dag dat het springkussen geleverd gaat worden doen wij dat tussen 7 uur in de ochtend en 12 uur in de middag. Wij geven er de voorkeur aan het dan ook voor je op te zetten zodat je zeker weet dat dit op de juiste manier gebeurt.

Wanneer je alles bij hebt gevoegd in je bestelling hoef je alleen nog maar af te rekenen en wij zorgen ervoor dat het springkussen op tijd op de juiste door jou opgegeven locatie wordt afgeleverd. Wij kunnen bij jou bezorgen vanaf de locatie Dordrecht maar ook vanuit de locatie Breda is dit mogelijk. Ook dit kan je bij de voorkeuren aangeven. Heb je speciale voorkeuren? Dit kan je ook aangeven bij ons. Heb je van tevoren vragen dan kan je natuurlijk ook even contact opnemen met ons.

Op de avond dat wij het springkussen bij jou komen afhalen is het fijn wanneer je het springkussen in ieder geval hebt schoongemaakt. Lukt het je niet om het zelf op te rollen of heb je liever dat wij het doen dan kan dit. Wij rekenen daar een kleine meerprijs voor zoals ook aan te geven is bij de bestelling.

Meer dan alleen maar springkussens

Natuurlijk hebben wij niet alleen maar springkussens maar hebben wij nog wel meer dingen in ons assortiment. Ons assortiment wordt nog steeds verder uitgebreid en zeker wanneer je een feestje gaat organiseren of een evenement hebben wij nog wel een aantal andere artikelen die misschien wel handig zijn om af te huren. Wij zorgen ervoor dat de artikelen zoveel mogelijk op hetzelfde moment bij jou worden bezorgd zodat je niet elke keer thuis hoeft te blijven in afwachting van de bezorging.

Jouw feestje altijd een succes

Wij durven te zeggen dat met het huren van een springkussen het feestje wat jij geeft met de kinderen altijd een succes zal zijn. Ze zullen zich prima vermaken. Zeg nou zelf, als de kinderen zich vermaken doen de volwassenen dat toch automatisch ook?

 

Water Attracties