Omgeving Zwijndrecht

🦄 Unicorn Springkussen Huren 🦄


Kleine meisjes en Unicorn's zijn de laatste tijd bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Overal zie je ze opduiken. Vooral op feestjes voor kleine meisje is het een grote hit. Taarten in de vorm van een Unicorn's, versiering die te maken heeft met Unicorn's, kleding waarop ze staan, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel. Natuurlijk kunnen wij niet achterblijven en kan je bij ons een heus springkussen huren in het thema  van een unicorn!


Unicorn Springkussen HurenUitzoeken, bestellen, afleveren en weer ophalen

Wij hebben in ons assortiment een aantal verschillende springkussens waaruit je een keuze kunt maken in inmiddels dus ook een springkussen in de vorm van een unicorn. Het feest je van jouw meisje zal nooit meer hetzelfde zijn als zij ziet dat jullie dit voor haar hebben geregeld. Zij zal het zeker weten te waarderen.

Heb jij je keuze gemaakt dan kan je het springkussen in je winkelwagentje doen en een datum aangeven wanneer wij het bij jou af moeten komen leveren en neer kunnen zetten. Wij zullen op de dag van de levering tussen 7 en 12 komen brengen en opbouwen. Waarom ook opbouwen? Omdat wij er dan zeker van zijn dat dit op een goede manier gebeurt.

Is het feestje voorbij? Dan komen wij op de afgesproken dag tussen 18.00 en 20.00 uur het springkussen bij jou ophalen. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het springkussen geheel schoon is en netjes opgevouwen is. Durf je het opvouwen niet aan dan willen wij dat tegen een kleine meerprijs gerust voor jou doen. Je hoeft er dan alleen maar voor te zorgen dat het unicorn springkussen schoon is.

Waar moet je op letten met bestellen?

Je moet er goed op letten dat de ruimte die beschikbaar is niet te klein is om een springkussen neer te zetten. Een ruimte van 4 bij 5 meter heb je wel nodig voor het unicorn springkussen. Zo heb je rondom het springkussen nog genoeg ruimte zodat het kan bewegen.

Je moet er ook voor zorgen dat er een stroompunt aanwezig is waar het springkussen komt te staan zodat het daarop aangesloten kan worden in verband met de constante toevoer van lucht. Heeft u geen verlengkabel maar deze wel nodig? Dit kan je meteen mee bestellen als je de bestelling bij ons gaat plaatsen.

Het is noodweer wat nu?

Jeetje! Dit is onwijs balen. Juist op de dag dat jij het unicorn springkussen hebt gehuurd is het echt noodweer. Wanneer het een windkracht 5 of hoger is dan nemen wij de beslissing om het springkussen niet af te leveren. Dit doen wij omdat wij het dan niet veilig genoeg vinden om het springkussen op te zetten en wij niet willen dat er ongelukken gebeuren.

Er komt iets tussen wat moet je doen?

Er is iets tussen gekomen maar je weer niet goed hoe je het nu moet aanpakken. Niet meteen in paniek raken! Dat is niet nodig. Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren bij ons. Is het korter tijd? Neem dan even contact op met ons dan kijken we samen wat we kunnen doen voor jou.

Meer nodig dan alleen een springkussen

Je hebt het vast al wel gezien op onze website van De Stuiterbal dat wij niet alleen maar springkussens verhuren maar ook nog heel veel andere dingen hebben die jouw feestje leuker kunnen maken. Wanneer je deze wilt huren is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij komen zoveel mogelijk alles op dezelfde dag en tijd bij jou afleveren en ook weer ophalen wanneer dit nodig is. Jouw feestje is niet compleet zonder de spullen van De Stuiterbal.

Al onze producten zijn voorzien van een veiligheidscertificaat. Wij vinden het belangrijk dat onze toestellen veilig zijn. Ook ons personeel heeft een speciale opleiding gehad zodat zij precies weten hoe ze op moet bouwen en af moeten breken. Zoals je merkt hechten wij daar dus veel waarde aan. Niemand wil dat er iets zou gebeuren.Springkussen Klein
 
Springkussen Middel
 
Springkussen Groot