Omgeving Zwijndrecht

Springkussen Huren Groot🎈

Ja hoor! Het is bijna zover! Eindelijk mag jij helpen met het organiseren van een evenement. Iets waar je al heel lang van hebt gedroomd gaat nu gebeuren. Het eerste wat er in jou opkomt is dat je een groot springkussen wilt huren maar waar moet je daar nu voor zijn? Bij De Stuiterbal natuurlijk!


Groot Springkussen Huren

Meten is weten

Vanzelfsprekend zijn er bij het huren van een springkussen groot formaat wat dingen waaraan je extra aandacht moet besteden. Als eerste is het heel handig om te weten hoeveel ruimte je hebt om een springkussen neer te zetten. Het mag je natuurlijk niet overkomen dat wij bij jou het springkussen komen leveren en bij het opzetten komen we erachter dat het helemaal niet past. Meet daarom even de ruimte op waar het springkussen komt te staan zodat je er zeker van bent dat het gaat lukken.

Buiten het weten hoe groot de ruimte is moet je er ook op bedacht zijn dat er een stroompunt in de buurt aanwezig is. Het springkussen moet natuurlijk worden opgeblazen en dat gebeurt door middel van een pomp op elektriciteit.Een groot assortiment

Wij mogen gerust zeggen dat we een groot assortiment hebben aan springkussens. Je hebt dus keuze genoeg en het assortiment wordt alleen maar groter. Bij elk springkussen staat het formaat ervan zodat jij exact kunt zien of het voor jou een goed springkussen is om te huren. Wij hebben zelfs springkussens met een thema. Je kunt in veel gevallen dus meegaan in het thema van het evenement.

Bestellen hoe werkt dat?

Bestellen bij De Stuiterbal is echt zo simpel als het maar zijn kan. Je maakt een keuze uit ons assortiment, checkt even of dat het er wat formaat aangaat past en zet deze in je winkelwagentje. Bij het bestellen geef je aan op welke datum je het springkussen geleverd wilt hebben en wanneer het weer mag worden opgehaald. Daarna betaal je de factuur en is het wachten begonnen.

Wat je moet weten over het leveren en ophalen

Op de dag dat wij het springkussen bij jou af komen leveren zijn wij tussen 7 en 12 uur bij jou om het springkussen op te zetten. Wij geven er de voorkeur aan dat ons personeel het op mag zetten zodat je er zeker van bent dat het ook op de juiste manier gebeurt. Ons personeel is allemaal opgeleid in het op de juiste manier plaatsen van een springkussen.

Op de dag dat wij het bij jou weer op komen halen doen wij dit tussen 18 en 21 uur in de avond. Je moet er wel voor zorgen dat het springkussen schoon is en dat het op de juiste manier is opgevouwen. Wil je er zeker van zijn dat het opvouwen op de goede manier is gebeurd dan willen wij dat ook voor jou doen tegen een kleine meerprijs. Je hoeft er dan alleen maar voor te zorgen dat het schoon is. De rest doen wij.

Alle kussens een certificaat

Al onze springkussens zijn voorzien van een certificaat wat aangeeft dat ze in orde en dus veilig zijn. Wij willen natuurlijk niet dat er iets gebeurt wanneer het gebruikt wordt. Wil je tijdens het gebruik iemand van ons personeel erbij hebben staan zodat die op kan letten dan behoort dit tot de mogelijkheden. Je kunt daarover het beste even contact met ons opnemen zodat we daar een prijsafspraak over kunnen maken.

Nog meer leuke artikelen

De Stuiterbal verhuurt niet alleen maar springkussens maar ook nog andere leuke en makkelijke artikelen die misschien goed van pas kunnen komen op jouw evenement of feestje. Wil je een leuke geluidsinstallatie hebben staan of een stormbaan voor volwassenen? Dat kan! Neem eens een kijkje op onze website!


Springkussens
 
Springkussen Groot