Springkussen huren drechtsteden

Springkussen huren Drechtsteden

Een springkussen huren in de Drechtsteden? Dat doet u bij Springkussenverhuur De Stuiterbal! Wij hebben een ruim assortiment springkussens in verschillende thema’s. Van jungle springkussen tot een Multiplay XXL Piraten springkussen. Dus of u nu een buurtfeest organiseert of een kinderfeestje viert of met uw bedrijf een mijlpaal viert. Met onze springkussens hebben de kinderen altijd een topfeestje! Bekijk ons assortiment springkussens.

Springkussen op locatie

Wilt u een springkussen huren voor een kinderfeestje, bedrijffeest of buurfeest? Dan bent u bij ons bij het juiste adres! Wij zorgen dat de springkussen tijdig op locatie is en helpen bij het opzetten en afbreken. Wij verhuren onze springkussens in de Drechtsteden en de omliggende plaatsen zoals Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en  Ridderkerk, .

Ook voor Partyverhuur!

Naast het verhuren van springkussens biedt Springkussenverhuur De Stuiterbal een ruim assortiment partyverhuur aan. Hierbij moet denken aan partytenten, tafels, stoelen, warmhoudapparatuur, ballonnenbogen en pilaren. Ook verzorgen wij kinderentertainment. Zo hebben wij voor elk feest een oplossing op maat.