springkussen huren dordrecht

Springkussen huren Dordrecht

Springkussenverhuur De Stuiterbal is uw partner in verhuur van springkussens en partyverhuur. Wij verhuren onze springkussens en partymateriaal in Dordrecht en een straal van 40 kilometer daar om heen. Al onze springkussens worden verhuurt inclusief:

  • 1 Blower
  • Verankermateriaal (haringen/touwen)
  • Dekzeil
  • Haspel
  • Op/afbouwinstructies

Springkussen op locatie

Wilt u een springkussen huren voor uw feestje? Dat is geen probleem! Wij zorgen dat de springkussen tijdig op locatie is en helpen bij het opzetten en afbreken.

Een feestje in Dordrecht?

Heeft u een feestje in Dordrecht? Met Springkussenverhuur De Stuiterbal gaat u voor een topfeestje! Wij verhuren springkussens, partytenten, tafels, stoelen, warmhoudapparatuur, ballonnenbogen en pilaren en verzorgen wij kinderentertainment. Zo bieden wij voor elk feest een oplossing op maat.

Springkussen huren Dordrecht

Organiseer jij een feestje en ben je op zoek naar een springkussen voor de kinderen? Wij hebben een ruim assortiment springkussens in verschillende thema’s! Onze springkussens zijn ideaal voor kinderfeestjes en buurtfeestjes. Zo hebben wij voor elk feest in Dordrecht een springkussen te huur. Bekijk ons assortiment springkussens hieronder