Omgeving Zwijndrecht

Springkussen Huren Breda

Een springkussen! Er zijn echt onwijs veel verschillende springkussens. Bij De Stuiterbal hebben wij er een aantal in het assortiment die wij verhuren voor feestjes, evenementen en partijen. Een springkussen is nou niet iets wat je zomaar even koopt omdat deze best wel prijzig zijn. Toch is het wel leuk om bij een feestje een springkussen voor de kinderen neer te zetten zodat hun zich prima kunnen vermaken. Dat is dan ook de reden dat een springkussen huren Breda ervoor heeft gekozen om dit leuke speeltoestel in de verhuur te doen.


mini springkussen huren


Dingen die je moet weten als je een springkussen wilt huren

Wanneer je het besluit hebt genomen om een springkussen te gaan huren bij De Stuiterbal dan zijn er een aantal dingen die jij moet weten. Springkussen huren Breda zou het namelijk heel jammer vinden als jij erachter zou komen dat het springkussen bij jou aankomt en je het niet op kunt laten zetten.

Hetgeen wat het meest belangrijkst is dat is dat je moet weten hoe groot dat de ruimte is waar jij het springkussen neer wil gaan zetten. Het zou heel teleurstellend zijn wanneer het springkussen bij jou afgeleverd wordt en je kunt het niet opzetten omdat het springkussen te groot is voor de plek waar je het graag zou willen plaatsen.

Hoe werkt het bestellen

Om een springkussen te huren hoef je eigenlijk niet eens zo heel moeilijk te doen. Je gaat gewoon naar de website van Springkussen huren Breda De stuiterbal en daar kies je het springkussen uit wat je graag huren wilt. Zodra jij je keuze hebt gemaakt plaats je deze in je winkelwagen en kies je de datum uit waarop jij het springkussen wilt laten leveren. Ook kies je meteen de datum waarop je het springkussen op wilt laten halen. Aan de hand van de duur van de huur wordt de prijs aan jou berekend.

Wanneer jij dit hebt gedaan hoef jij alleen je persoonlijke gegevens nog maar in te vullen zodat wij weten waar we het springkussen af moeten leveren en moeten neerzetten. Op de dag van levering wordt het springkussen in de ochtend bij jou gebracht en opgezet. Wist je dat wij heel goed personeel hebben wat het springkussen helemaal spring klaar maakt voor jou?

Heel veel meer dan een springkussen

Bij springkussen huren Breda kan je niet alleen een springkussen huren maar zijn er nog wel meer dingen die je kunt huren. Eigenlijk alles wat jij nodig hebt om bijvoorbeeld een groots tuinfeest compleet te maken hebben wij in ons assortiment. Je kunt dan denken aan stoelen, tafels, terrasverwarming, verlichting en zelfs een muziekinstallatie.

Personeel met een papiertje

Je denkt nu misschien: ā€œPersoneel met een papiertje? Wat bedoelen ze daar nu mee?ā€. Dat leggen wij je graag uit. Als onze springkussens en stormbanen hebben een veiligheidscertificaat. Dit omdat we de garantie willen geven dat ze veilig te gebruiken zijn. Een veiligheidscertificaat is niet zoveel waard wanneer je geen personeel hebt wat weet hoe ze een springkussen of een stormbaan moeten plaatsen. Daarom hebben wij personeel wat daar speciaal voor is opgeleid.

Ons personeel is zelfs bereid om tijdens het feestje de boel bij het springkussen in de gaten te houden zodat er op een verantwoorde wijze omgegaan wordt met het springkussen. Dit is dan wel tegen een meerprijs maar je bent er dan wel zeker van dat het allemaal veilig gebeurt.

Hoe werkt het ophalen

Als wij het springkussen bij jou komen ophalen dan verwachten wij dat het schoon en goed opgevouwen is. Wil jij liever dat wij het voor jouw opvouwen zodat jij er helemaal zeker van bent dat het op de goede manier gebeurt? Dan kan dit zeker tegen een meerprijs voor jou worden gedaan.

Voor welke feestjes kun je een springkussen huren?

Je kunt voor verschillende feestjes of evenementen een springkussen huren bij springkussen huren Breda. De kinderen zullen het zeer zeker naar hun zin hebben wanneer ze lekker kunnen jumpen op een springkussen van De Stuiterbal. De verjaardag van je kind is er een om nooit meer te vergeten wanneer jij ervoor hebt gezorgd dat hij of zij met vriendjes en vriendinnetjes lekker kan springen.