Omgeving Zwijndrecht

partytent huren dordrecht

Een feestje in het verschiet en je wilt dat graag buiten vieren? Helaas kunnen we het weer niet zelf bepalen dus dan is het handig om te denken aan een partytent zodat jouw feestje niet letterlijk en figuurlijk in het water valt. Partytent huren Dordrecht maakt het voor jou mogelijk om je feestje gewoon door te laten gaan.

Wat moet je weten?

Om een partytent te huren zijn er een aantal dingen die je moet weten voordat je gaat bestellen. Je moet weten welke ruimte dat je hebt om de partytent op te kunnen zetten. Het zou uiterst vervelend zijn wanneer je een tent op wilt gaan zetten en er dan achter moet komen dat de ruimte die jij ervoor hebt te klein is.

Partytenten
Partyverhuur

Meer dan alleen een partytent

Heb je meer nodig dan alleen een partytent dan is het bij ons mogelijk om dat ook te huren. Wij verhuren ook heaters die je in de tent kunt plaatsen zodat je behalve droog, ook nog eens lekker warm zit.

Wil je de tent versieren en heb je er niet de juiste verlichting voor? Niets aan de hand want ook die huur je gewoon bij De Stuiterbal! Een Partytent huren Dordrecht is je nog nooit zo makkelijk gemaakt dan dat het nu is voor jou.

Welk formaat tent je nodig hebt

Wij kunnen voor jou niet gaan beslissen welk formaat partytent dat je kunt huren. Heb je een speciale maat nodig dan kan je altijd even contact opnemen als je er zelf niet uitkomt wat je nu moet doen. Er is een mogelijkheid om bijvoorbeeld twee partytenten te huren. Partytenten zijn zowel inclusief als exclusief zijwanden te huren bij ons.

Wil je een partytent die binnen zestig seconden staat en alleen maar voorzien is van een dak? Dan kan je kiezen voor een Easy Up tent. Deze zijn er in drie verschillende formaten. Het kleinste formaat is een drie bij drie tent.

Toch wat groters nodig en het liefst ook een met zijwanden? Ook dat behoort gewoon tot de mogelijkheden. Wij hebben bijvoorbeeld een partytent van drie bij vier meter met zijwanden. Deze is geschikt om met ongeveer twaalf personen in te zitten.

De opbouwtijd van de grotere partytenten zit ongeveer tussen de dertig en veertig minuten.

Wil je jouw feestje een extra dimensie geven dan hebben we voor de kinderen een gezellige apres skihut welke meteen een springkussen is.

Het plaatsen van een partytent

Omdat wij willen blijven garanderen dat alles op de juiste manier verloopt is het niet mogelijk om de partytenten bij ons op te komen halen. Wij bezorgen de partytent bij jou aan huis en zetten deze dan ook voor jou op. Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten en er een hogere windkracht is dan windkracht vijf zullen wij er om veiligheidsredenen voor kiezen de partytent niet op te zetten.

Het bezorgen en het ophalen

Het bezorgen van de partytent zal gebeuren op de dag die jij wenst tussen zeven en twaalf uur. Het ophalen van de partytent zal gebeuren in overleg met jou. Dit zal meestal de dag na jouw feestje zijn tussen zes uur en negen uur in de avond. Wij zullen de partytent dan voor jou afbreken zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Wanneer de partytent weer wordt opgehaald en wordt afgebroken gaan wij ervan uit dat deze ook weer schoon opgeleverd wordt door jou. Jij wilt graag een mooie en schone partytent en deze willen wij dan ook weer terug.

Hoe bestel je een partytent?

Het bestellen van een partytent gaat razendsnel. Jij kiest welke je wilt huren, plaatst hem in het winkelwagentje, geeft aan wanneer je hem wilt hebben en weer wilt laten ophalen, betaalt de factuur en wij zorgen dat hij dan bij jou is.