Omgeving Zwijndrecht

Over ons


Over ons, de stuiterbal

Sinds wij in 2018 zijn begonnen met het verhuren van springkussens hebben wij constant hetzelfde doel gehad. Wij wilde dat iedereen een springkussen kon huren voor een betaalbare en goede prijs. Waar we ooit zijn begonnen met het verhuren van 1 springkussen zijn we ondertussen gegroeid tot een bedrijf waarin we vele verschillende springkussens hebben maar ook andere dingen die leuk zijn op een feestje.

Het team van de Stuiterbal

Het team van de Stuiterbal is een jong en dynamisch team medewerkers die allemaal even gedreven zijn in hun werk. Als team staan wij met zijn allen klaar voor jou. Wil jij een persoonlijk advies bij het uitkiezen van een leuk springkussen, een opblaasfiguur of iets anders dan zit je bij ons goed.

Wij kunnen jou zelfs helpen met het opbouwen, begeleiden en het afbreken van de diverse artikelen die wij verhuren. Heb je begeleiding nodig bij een bepaald evenement? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Wij beschikken over medewerkers die stuk voor stuk intern worden opgeleid. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat wij de veiligheid van jou maar ook van onze medewerkers kunnen bewaken.

Het assortiment van de Stuiterbal

Ondertussen hebben wij niet alleen maar springkussens maar hebben wij ons assortiment uit weten te breiden. Wanneer je een gezellig feestje geeft of een evenement wilt organiseren kun je voor de meeste dingen bij ons terecht.

Naast springkussens verhuren wij ook stormbanen, partytenten, opblaasbare poppen en figuren maar kan je ook bij ons terecht als het gaat om fun en food. Wij hebben namelijk ook een popcornmachine en een suikerspinmachine in ons assortiment welke wij te huur aanbieden. Een poffertjesplaat waar je heerlijke poffertjes op kunt bakken is bij ons ook te verkrijgen.

Vind jij die ballonnenbogen ook zo mooi? Juist! Wij bij de Stuiterbal kunnen jou die ook leveren in verschillende maten en kleuren. Je kunt het niet zo gek bedenken of wij kunnen het aan! Deze bogen, pilaren of gepersonaliseerde ballonnen zijn allemaal te maken naar jouw wensen.

Wil je de vlag uithangen omdat je kind geslaagd is? Ook dan zit je op je plek bij de stuiterbal! Voor ieder feestje is er wel iets te vinden. Wij durven gerust te zeggen dat je voor de juiste aankleding van jouw feestje of evenement eigenlijk alleen maar de Stuiterbal nodig hebt en jouw feestje of evenement dan zeker geslaagd zal zijn!

De service van de Stuiterbal

Wij mogen gerust zeggen dat wij een complete en goede service hebben. Wij geven adviezen en aanwijzingen daar waar het nodig is. Ook staan wij ervoor garant dat wij goede en schone producten leveren. Natuurlijk moet je daar als klant zijnde wel wat voor doen.

Wat verwachten wij van de klant

Van jou als klant zijnde hebben wij natuurlijk ook bepaalde verwachtingen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je niet voor onverwachte verrassingen kom te staan. Om die reden is het erg belangrijk dat jij de ruimte waar het springkussen of het opblaasfiguur komt te staan goed opmeet. Bij een springkussen is het van belang dat je rondom nog een halve meter tot een meter extra rekent. Je kunt dus beter iets kleiner nemen dan te groot.

Ook vinden wij het belangrijk dat wanneer je de producten weer inlevert dat deze goed schoon en netjes opgerold zijn. Wij willen je daar ook best mee helpen. Dit is mogelijk tegen een meerprijs.

Het contact met de Stuiterbal

Omdat wij het belangrijk vinden dat je als klant een snel antwoord hebt op je vragen zijn wij dagelijks te bereiken. Dit kan zowel telefonisch gebeuren als via WhatsApp. Wij streven ernaar om binnen 12 uur een antwoord op je vraag te geven.