Omgeving Zwijndrecht

💦Overdekt Springkussen Huren💦

Een springkussen huren. Misschien denk jij in doemscenario’s maar dat is helemaal niet nodig. Je kunt een overdekt springkussen huren bij ons waar de kinderen lekker plezier op kunnen maken. Wij hebben een aantal verschillende modellen waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Hoe makkelijk huur je een overdekt springkussen?

Een overdekt springkussen huren werkt super gemakkelijk. Je hoeft alleen maar even naar de website te gaan van De Stuiterbal en je kunt daar uitzoeken welke overdekte springkussens er allemaal in de verhuur te vinden zijn. Je zult zien dat dat er nog wel een aantal zijn.

springkussen huren springkussen huren


Dingen die je echt moet weten als je een springkussen huurt

Als je een springkussen gaat huren dan zijn er een paar dingen die je echt moet weten. Eén van de belangrijkste dingen is de ruimte waar je het springkussen gaat plaatsen. Deze moet groot genoeg zijn. Het is niet goed om een springkussen te plaatsen op een te klein oppervlak omdat er dan allemaal ongelukken kunnen gaan gebeuren.

Wanneer de ruimte niet groot genoeg is dan is het ook niet veilig genoeg om het springkussen daar te plaatsen. Je moet er ook rekening mee houden dat het springkussen heen en weer beweegt. Als de wanden dan strak tegen een muur aankomen is dat niet prettig. Het springkussen kan daarvan ook kapot gaan en dat wil je natuurlijk niet.

Ga voor veiligheid

Je huurt een springkussen en natuurlijk wil je dat dit allemaal veilig gebeurt. Onze springkussens worden allemaal goed nagekeken en zijn voorzien van een veiligheidscertificaat. Dit betekent dat er dus niets mis is met het springkussen mits dat het wel op de juiste manier wordt gebruikt.

Om nog meer veiligheid te garanderen heb je de mogelijkheid om bij ons ook personeel in te huren dat een oogje in het zeil blijft houden wanneer er gebruik gemaakt wordt van het overdekt springkussen. Dit zijn dus allemaal opties die open staan en waarnaar jij kunt vragen.

Het plaatsen van het springkussen

Het plaatsen van het springkussen gebeurt door ons personeel. Ons personeel heeft daar een aparte opleiding voor gehad hoe ze dit op een zo goed mogelijke manier en op een veilige manier kunnen doen. Het is dus echt aan te raden om dit over te laten aan ons personeel in plaats van het zomaar allemaal zelf te doen. Je weet dan ook meteen dat het goed gebeurd is en dat is ook heel wat waard.

Het huren, brengen en ophalen van het overdekte springkussen

Het huren, brengen en ophalen van het overdekte springkussen is heel erg makkelijk. Jij hoeft alleen maar het overdekte springkussen van jouw keuze in het winkelmandje te plaatsen, alles in te vullen, de datum bekend te maken en de betaling te doen en wij zorgen ervoor dat het overdekte springkussen op tijd bij jou is.

Op de dag dat het springkussen weer opgehaald gaat worden bij jou verwachten wij dat het springkussen in ieder geval schoon is. Wij willen het wel op de juiste manier voor jou opvouwen als je denkt dat je dit niet kan maar vragen daar dan wel een kleine meerprijs voor. Het voordeel is dat het wel meteen op de juiste manier gebeurt en wij het zo weer bij de volgende huurder af kunnen leveren.

Het brengen en ophalen van het gehuurde overdekte springkussen dat gebeurt altijd in overleg met jou. Jij geeft aan wanneer je het springkussen graag bij je gebracht wilt hebben en ook weer wanneer het opgehaald moet worden bij jou.

Meer dan alleen een overdekt springkussen huren

Misschien heb je het allemaal al wel gezien maar je kunt bij ons meer huren dan alleen een overdekt springkussen. Wij hebben alles in ons assortiment om jouw evenement of jouw feestje meer dan geslaagd te maken. Kijk dus gerust even op je gemak rond op onze website. Wie weet kan je wel een aantal dingen met elkaar te combineren en hoef je nu niet bij verschillende shops te huren omdat wij het ook hebben. Het wordt dan allemaal tegelijk afgeleverd en ook weer opgehaald. Het grote voordeel hiervan is dat is dat je dan niet verschillende afspraken hoeft te maken en je niet elke keer thuis hoeft te blijven omdat er wat geleverd of opgehaald gaat worden.