Omgeving Zwijndrecht

🎈Klein Springkussen Huren 🎈


Waar huur je het beste een klein springkussen

Dat antwoord is natuurlijk niet moeilijk. Een springkussen huren doe je bij De Stuiterbal. Wij hebben zeer veel verschillende springkussens in ons assortiment zitten. Of het nu een groot of een klein springkussen is dat maakt niet uit.

Kijk eens rond op onze website en onze webshop wat wij jou allemaal kunnen leveren. Je zult versteld staan over de mogelijkheden die wij jou bieden.Wat moet je weten voor je een springkussen huren gaat?

Voordat je overgaat tot het huren van een springkussen zijn er een aantal dingen die je moet weten en die je zelf even uit moet zoeken. Zo is het belangrijk om te weten hoe groot de ruimte is waar jij het springkussen graag zou willen laten plaatsen. De ruimte moet ruim voldoende zijn omdat het springkussen ook moet kunnen bewegen.

Houd er ook rekening mee dat er een mogelijkheid is om stroom te pakken. Dit kan eventueel ook via een verlengsnoer welke je ook kunt verkrijgen bij ons. Zonder stroompunt kan je geen gebruik maken van het springkussen.

Hoe werkt het huren van een springkussen?

Het huren van een springkussen bij De Stuiterbal is echt heel erg simpel. Je gaat naar de website. Maakt je keuze uit de tientallen verschillende springkussens die er zijn en zet deze in je winkelwagen. Wanneer je zover bent kies je de datum waarop je wilt dat het springkussen wordt geleverd en opgezet bij jou thuis en ook de datum waarop het weer afgebroken moet worden en opgehaald.

Het afleveren van het springkussen of de andere artikelen gebeurt altijd tussen 7 uur in de ochtend en 12 uur in de middag. Het ophalen van het springkussen gebeurt tussen 18 uur in de avond en 21 uur in de avond. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat het springkussen schoon is en opgerold op de juiste manier. Heb je liever dat wij het springkussen oprollen zodat je zeker weet dat het op de juiste manier gebeurt? Dan kan je dit aangeven en doen wij dit tegen een kleine meerprijs.

Wij gaan voor veiligheid

Natuurlijk wil je dat alles op een veilige manier verloopt. Dat willen wij ook. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze artikelen altijd top in orde zijn. Onze springkussens zijn dan ook voorzien van een veiligheidscertificaat. Tevens is het personeel wat wij in dienst hebben allemaal geschoold en weten zij exact hoe ze te werk moeten gaan bij het opzetten van de springkussens.

Wil je dat iemand van ons personeel erbij blijft wanneer er gebruik wordt gemaakt van het springkussen dan is dat iets wat zeker tot de mogelijkheden behoort. Tegen een meerprijs kun je iemand inhuren die ervoor zorgt dat alles goed verloopt bij het springkussen.

De voorwaarden die daaraan zijn verbonden bespreken wij graag met jou zodat niet alleen jij weet waar je aan toe bent maar wij ook.

Meer nodig dan alleen een springkussen van De Stuiterbal?

Heb je om jouw feestje compleet te maken meer nodig dan alleen een springkussen van De Stuiterbal dan raden wij jou aan om even verder te kijken op de website. Wij verhuren namelijk ook stoelen, bankjes, tafels en nog veel meer. Hoe handig is het om alles bij 1 leverancier af te nemen zodat je niet elke keer iemand aan de deur hebt die wat af komt leveren? Bekijk wat er allemaal mogelijk is bij De Stuiterbal en wij zullen ervoor zorgen dat je het zoveel als mogelijk in 1 keer afgeleverd gaat krijgen.

Gegarandeerd een succes

Feestjes die mede mogelijk zijn gemaakt door De Stuiterbal omdat wij jou de gehuurde artikelen leveren zorgen ervoor dat ze gegarandeerd een succes zijn! Twijfel geen moment en huur dit leuke springkussen en je hebt een feestje waar nog lang over gepraat zal worden.