Omgeving Zwijndrecht

❄️ Frozen Springkussen Huren ❄️

Het huren van een springkussen is al een tijdje heel hot! Maar weet je ook dat je een springkussen kunt huren met een thema? Wij hebben een springkussen met het thema Frozen! Je waant je helemaal in deze mooie wereld wanneer je dit springkussen gaat huren.


Frozen Springkussen HurenWat je moet weten

Je hebt het plan om een springkussen in Frozen stijl te huren maar voordat je dit gaat doen zijn er een aantal dingen die je moet weten. Zo is het handig om eerst even goed op te meten wat de ruimte is die je beschikbaar hebt om een springkussen neer te zetten. Het springkussen in Frozen stijl heeft een lengte van 5.9 meter en een breedte van 5.8 meter. De hoogte van dit geweldig springkussen is 3.5 meter. Het springkussen biedt ruimte voor wel 16 personen om er tegelijkertijd gebruik van te maken.


Springkussens


Plaats het veilig

Om het springkussen op een veilige manier te plaatsen is het van belang om rondom het springkussen nog wat ruimte over te laten. Dit omdat het springkussen tijdens het gebruik ervan ook beweegt. Houdt er rekening mee dat je in de buurt moet zijn van een stroompunt omdat het springkussen opgeblazen wordt. Je kunt dit ook doen door middel van een verlengsnoer. Deze zijn ook te verkrijgen bij ons.

Omdat wij het springkussen niet op een harde ondergrond plaatsen is het van belang ervoor te zorgen dat er ook valmatten zijn. Deze zijn tegen een kleine meerprijs bij ons te huur.

Het plaatsen van het springkussen kan je zelf doen maar wij geven er de voorkeur aan dat wij dit tegen een kleine meerprijs voor je doen. Je weet dan zeker dat het op de juiste manier gebeurt zodat er op een veilige manier gebruik van gemaakt kan worden.

Meer nodig dan alleen een springkussen?

Heb je meer nodig dan alleen een springkussen? Dat is zeer zeker mogelijk bij ons. Je kunt even op onze website kijken wat wij allemaal nog meer verhuren om jouw evenement of feestje compleet te maken.


Partyverhuur


Het bezorgen en afhalen

Het bezorgen en afhalen van het springkussen doen wij in overleg met jou op een afgesproken tijd en dag. Je kunt deze dag bij het bestellen aangeven. Het bezorgen gebeurt op de dag die afgesproken is tussen 7 en 12.30 uur in de ochtend. Het afhalen gebeurt tussen 18 en 20 uur in de avond.


Kan ik ook annuleren?

Er kan zich een situatie voordoen waardoor je zult moeten annuleren. Dit is mogelijk. Gebeurt dit binnen 48 uur dan is dit kosteloos. Gebeurt dit na die tijd dan kan je het beste even met ons in contact treden om het een en ander te bespreken. Wij zullen dan wel een klein bedrag in rekening moeten brengen.


Wanneer plaatsen wij niet?

Wanneer het weer het niet toe zou laten om een springkussen op een veilige manier te plaatsen en te gebruiken dan zullen wij in contact met je treden om het af te zeggen. Dit kan voorkomen wanneer het weer zo slecht is dat de veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden. Wij staan voor onze veiligheid en willen niet dat er ongelukken gebeuren.

Hoe werkt het bestellen?


Het bestellen van een springkussen is heel eenvoudig. Je zet het springkussen in je winkelwagen en je geeft aan in welke periode je het wilt huren. Wanneer je nog andere artikelen nodig hebt kan je deze meteen bijvoegen. Nu hoef je alleen nog maar de factuur te voldoen en wij zullen ervoor zorgen dat het springkussen op tijd bij jou wordt afgeleverd.

Heb je nog andere vragen dan is het handig om even een mailtje naar ons te sturen met jouw vragen daarin. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren en contact met jou opnemen.


Springkussens
 
Stormbanen
 
Water Attracties