Omgeving Zwijndrecht

Flamingo zwembad stormbaan

Producteigenschappen

Lengte
12 m
Breedte
2 m
Hoogte
3.5 m

Omschrijving

Haal de zomer naar jouw zwembad!

Flamingo waterstormbaan huren?

Van deze coole stormbaan voor op het water krijg je toch meteen een heerlijk zomers gevoel? De flamingo’s, ananas met zonnebril, de strandballen en de vrolijke kleuren zorgen voor een tropisch sfeertje. Op deze waterstormbaan van 12 meter kunnen kinderen rennen, klimmen, glijden en de obstakels overwinnen. Een must-have voor ieder zwembad!

Bezorgen

Om de veiligheid te kunnen garanderen is het helaas niet mogelijk om het springkussen zelf op te halen. Het springkussen zal worden bezorgd en bij voorkeur worden opgebouwd, en weer worden afgebroken en opgehaald. 

Wij kunnen het springkussen bij u bezorgen vanaf 07:00 tot 12:00. Uiteraard altijd voordat het feestje zal beginnen. Het springkussen zal weer worden opgehaald na afloop van uw feestje vanaf 18:00 tot 21:00. Uw voorkeur kunt u ook aangeven bij het afronden van uw bestelling.

Indien u het springkussen later wilt laten bezorgen dan bovenstaande tijden neemt u dan contact met ons op.

Wij hanteren zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere in: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam, Rotterdam, Ridderkerk, Vlaardingen, Pernis, Capelle aan den IJssel, ‘s-Gravendeel, Maasdam, Schiedam, Strijen, Gorinchem, Hoogvliet, Breda, Werkendam, Moerdijk, Zevenbergen, Hardinxveld Giessendam. 

Veilig & schoon is bij de stuiterbal heel gewoon!

Veiligheid gaat nu eenmaal voor alles. Daarom krijg je van ons bij elk waterspel een erkend keuringscertificaat (NEN-EN 15649:2009), blower, logboek en een duidelijke handleiding. Natuurlijk heeft ook ieder waterspel verankerpunten, waar verankermateriaal aan bevestigd dient te worden zodat het object op zijn plaats blijft. Alles bij elkaar voor een mooie beleving.Offerte aanvragen