Omgeving Zwijndrecht

Flamingo springkussen huren

Welkom bij Springkussenverhuur De Stuiterbal!

Op zoek naar een unieke en opvallende attractie voor uw volgende feest of evenement? Huur dan ons flamingo springkussen! Ons flamingo springkussen is een echte eyecatcher en zorgt voor veel plezier onder jong en oud.

Ons springkussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is veilig voor gebruik door kinderen en volwassenen. Het springkussen heeft een afmeting van 3x3 meter en is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Wij bieden flexibele huurperiodes, zodat u het springkussen kunt huren voor zoveel dagen als u nodig heeft. Wij bezorgen het springkussen op locatie en halen het na afloop ook weer op. Onze huurprijs is zeer redelijk en inclusief op- en afbouw.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van ons flamingo springkussen, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op het volgende nummer 06-3007294 Wij zullen u graag helpen met het regelen van de huur van ons flamingo springkussen.

Bedankt voor uw interesse in onze springkussenverhuur. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als een tevreden klant!

Springkussens