Omgeving Zwijndrecht

Eenhoorn Springkussen Huren 🌈✨

Het is helemaal in om een springkussen te huren wanneer je bijvoorbeeld een feestje geeft of een evenement aan het organiseren bent waar ook kinderen komen of misschien juist wel speciaal voor kinderen aan het organiseren bent. Er zijn diverse verschillende springkussens te huur. Heb je ooit al eens een eenhoorn springkussen gezien? Wij hebben deze in het assortiment en wij kunnen wel zeggen dat deze ontzettend populair is. 

eenhoorn springkussen huren


Voor welk eenhoorn springkussen kies jij?

Wij hebben een aantal verschillende springkussens in de verhuur met een eenhoorn. Deze hebben ook allemaal verschillende maten. Het kleinste eenhoorn springkussen wat wij hebben heeft een lengte van 3,4 meter, een hoogte van 2,1 meter en een breedte van 3,0 meter. 

Het grootste eenhoorn springkussen is 5,8 meter lang en breed en heeft een hoogte van 3,5 meter. Er zijn ook nog springkussens die tussen deze twee maten in zitten. 

Wat je moet weten als je een springkussen gaat huren?

Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden wanneer jij een springkussen gaat huren. Bekijk eerst of dat de ruimte waar jij het springkussen wilt gaan plaatsen groot genoeg is. Het springkussen moet namelijk vrij in de ruimte kunnen bewegen.

Het is ook belangrijk dat het springkussen op een zachte ondergrond komt te staan. Wanneer dit niet het geval is kan je bij ons speciale matten bestellen waarop het springkussen geplaatst kan worden. Dit noemen we ook wel valmatten.

Zorg er ook voor dat er in de buurt van het springkussen een stroompunt aanwezig is zodat je daar gebruik van kunt maken. Het springkussen heeft namelijk constant lucht nodig via een luchtkanon. 

Hoe simpel is het?

Het is heel simpel om een springkussen te huren bij De Stuiterbal. Nadat jij je keuze hebt gemaakt welk eenhoorn springkussen het gaat worden dan kan je deze de winkelwagen plaatsen. Bij de volgende stap geef je aan op welke datum jij het springkussen graag geleverd zou willen hebben en wanneer dat het weer mag worden opgehaald bij jou.

Je kunt nog wat andere dingen toevoegen als je deze ook wilt huren of kopen. Zo kan je dus de valmatten erbij huren of een verlengsnoer laten meeleveren wanneer je dit nodig zou hebben.

Hoe werkt het leveren en ophalen?

Op de dag dat het springkussen bij jou wordt afgeleverd doen wij dit tussen 7 en 12 uur in ochtend. Wij geven er de voorkeur aan dat wij het springkussen voor jou mogen opzetten tegen een meerprijs zodat jij maar ook wij zeker ervan zijn dat dit op de juiste manier gebeurt. 

Als wij het springkussen weer op komen halen dan vragen wij van jou dat je het in ieder geval schoon hebt gemaakt. Wij willen het tegen een meerprijs afbreken maar jij mag dat ook zelf doen. Het moet dan wel op de juiste manier opgevouwen worden.

Jouw veiligheid is belangrijk

Omdat wij vinden dat veiligheid erg belangrijk is worden onze springkussens met regelmaat gecontroleerd of dat zij nog helemaal in orde zijn. Zij worden dan voorzien van een veiligheidscertificaat. Ons personeel is allemaal goed opgeleid om op de juiste manier een springkussen te kunnen plaatsen. Wij weten dus perfect waar we mee bezig zijn en op welke manier er goed en veilig gebruik gemaakt kan worden van een springkussen.

Niet alleen maar springkussens!

Wij verhuren niet alleen maar springkussens maar hebben ook nog andere artikelen in de verhuur die je goed kunt gebruiken bij een feestje of een evenement. Wanneer je van plan bent om deze te huren dan zorgen wij ervoor dat alles zoveel mogelijk bij jou geleverd gaat worden. 

Hoe werkt het annuleren?

Er kan zich een situatie voordoen waardoor je het allemaal moet annuleren. Je kunt dit kosteloos doen wanneer dit minimaal 48 uur van tevoren is. Is het korter van tevoren dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij zullen dan wel een klein bedrag in rekening moeten brengen.

Is het weer erg slecht en het daardoor niet veilig om buiten een springkussen te plaatsen dan nemen wij dat risico niet en annuleren wij het. Wij willen namelijk niet dat er ongelukken gaan gebeuren wanneer je er gebruik van maakt. 


Springkussens