Dino springkussen huren

Ja hoor, je hebt het helemaal gevonden. Je wilt voor het feestje wat jullie kid gaat geven een springkussen huren in de vorm van een echt dino. Je bent al aan het zoeken geslagen ernaar, maar wij hebben een verrassing! Stop met zoeken want wij kunnen jou helpen bij het huren van een dino springkussen. Wij hebben deze namelijk in ons assortiment.

Wat moet je doen om een dino springkussen te huren

Eigenlijk is het heel erg simpel. Zorg ervoor dat de plek waar je het springkussen neer wilt gaan zetten groot genoeg is. Dat is iets wat je als eerste even moet checken. Het zou natuurlijk hartstikke zuur zijn wanneer je het dino springkussen binnen zou krijgen en je er dan achter moet komen dat het kussen te groot is om neer te zetten.

Weet je zeker dat de plek groot genoeg is? Dan hoef je alleen maar naar de site van De Stuiterbal te gaan. Het Dino springkussen in je winkelwagentje te zetten, jouw persoonlijke gegevens in te vullen. De datum in te vullen wanneer jij het springkussen wilt huren en wanneer jij het weer door ons wilt laten ophalen. De rekening te voldoen en je bent klaar.

Nu is het alleen nog maar wachten tot wij het springkussen bij jou af komen leveren en op kunnen zetten

Springkussen Klein
Springkussen Middel
Springkussen Groot

.

Zeker van veiligheid

Omdat wij er zeker van zijn dat onze springkussens veilig zijn worden ze met regelmaat gecontroleerd. Onze springkussens zijn voorzien van een veiligheidscertificaat. Wij willen natuurlijk niet dat er rare dingen gebeuren.

Ben je er niet helemaal zeker van hoe je het springkussen op moet zetten dan kan ons personeel dat voor jou doen. Niet alleen zijn al onze springkussens voorzien van een veiligheidscertificaat maar hebben onze medewerkers allemaal een opleiding gehad om op de juiste manier het springkussen neer te zetten en ervoor te zorgen dat het op de juiste manier gebeurt.

Wil jij graag dat er iemand bij blijft wanneer de kinderen gebruik maken van het Dino springkussen dan heb je zelfs de mogelijkheid om iemand in te huren bij ons die dan tijdens het feestje een oogje in het zeil houdt. Op die manier ben je er in ieder geval zeker van dat er geen ernstige dingen gebeuren op het springkussen.

Hoe werkt het bezorgen en ophalen?

Dit gaat heel eenvoudig. Op de afgesproken dag komen wij het springkussen bij jou afleveren al in de ochtend. Je kunt ervoor kiezen om het zelf op te zetten, maar wij kunnen dat ook voor je doen zodat je weet dat het goed en veilig gebeurt.

Bij het ophalen verwachten wij dat het springkussen schoon is. Je dient het op de juiste wijze op te vouwen zodat wij het meteen mee kunnen nemen. Zie je het niet zo zitten om het helemaal op te moeten vouwen dan kunnen wij dat tegen een kleine meerprijs voor je doen. Je dient er dan wel voor te zorgen dat het springkussen in ieder geval schoon is.

Meer nodig dan alleen een springkussen?

Heb je nog meer nodig dan alleen een springkussen? Dat is bij ons mogelijk en het fijne is dat wij dat dan meteen meenemen als we bij jou komen bezorgen. Wij hebben alles om jouw feestje compleet te maken. Van zitplaatsen tot statafels en van springkussen tot stormbaan. Kijk dus gerust eens rond om te bepalen of dat jij misschien nog andere dingen nodig hebt.

Mocht jij ervoor kiezen om nog andere artikelen te huren bij De Stuiterbal dan zullen wij deze, waar mogelijk, meteen bij jou langsbrengen met het springkussen dat jij hebt gehuurd. Wij kunnen jou verzekeren dat met de artikelen van De Stuiterbal jouw feestje een ware happening zal worden waar later nog veel over gepraat gaat worden.