Omgeving Zwijndrecht

Bumperballen huren

Producteigenschappen

Lengte
1.5 m
Breedte
1.5 m
Hoogte
1.5 m
Aantal personen
10

Omschrijving

De bumperballen bestaan uit een set van 10 ballen. 

5 x rood

5x blauw

Inclusief pomp

Het bezorgen en afhalen

Omdat wij graag de veiligheidsregels garanderen is het niet mogelijk om het springkussen bij ons op te halen. Wij zorgen ervoor dat het springkussen bij u wordt bezorgd op de afgesproken dag en tijdsblok. Bij ons geniet het de voorkeur dat het springkussen door ons wordt opgebouwd. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat het op de juiste manier geplaatst gaat worden. Wanneer het springkussen bij u wordt opgehaald zullen wij het bij u afbreken. Wij verwachten wel dat het springkussen helemaal schoongemaakt is.

Kiest u er toch voor om het springkussen liever zelf op te bouwen en ook weer af te breken dan krijgt u van ons een duidelijke handleiding mee waarin ook instructievideo’s meegeleverd worden zodat u goed kunt bekijken hoe het opbouwen en afbreken van het springkussen in zijn werk gaat. Mocht het onverhoopt gebeuren dat het springkussen niet schoon en op het juiste formaat opgerold klaar ligt wanneer wij het op komen halen dan rekenen wij direct een toeslag van €25.

Het springkussen kan bij u worden bezorgd vanaf 07:00 uur in de ochtend tot 12:30 uur in de middag. Wij streven ernaar ervoor te zorgen dat het bij u is voordat het feestje gaat beginnen. Na afloop van het feestje zal het springkussen weer bij u worden opgehaald. Dus zal tussen 18:00 uur en 21:00 uur zijn. U kunt de tijd aangeven wanneer u online besteld en de bestelling gaat afronden. 

Heeft u een andere tijd in gedachten dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om zo uw wensen en onze mogelijkheden met u te bespreken. Tegen een meerprijs is het mogelijk om het springkussen bij u op een andere tijd afgeleverd gaat worden. 

Onze bezorgkosten zijn zeer laag en zijn ook afhankelijk van de postcode waarin u zich bevindt. Wij bezorgen onder andere in de volgende steden: Alblasserdam, Barendrecht, Breda, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Gorinchem, ’s-Gravendeel, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Hoogvliet, Maasdam, Moerdijk, Papendrecht, Pernis, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Strijen, Vlaardingen, Werkendam, Zevenbergen en Zwijndrecht.

Schoon en veilig, dat is bij de stuiterbal heilig!

Wij geven u de garantie dat wij bij u schone producten afleveren. Aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel waarde. Dit is dan ook de reden dat wij onze producten altijd nakijken voordat wij ze aan u leveren. 

Zoals u van ons gewend bent staat veiligheid bij ons op de eerste plek. Wij zorgen er samen met onze medewerkers voor dat het springkussen wat wij leveren goed vast staat. Wanneer de weersomstandigheden heel erg extreem zijn dan zullen wij met u in contact treden om te bespreken hoe de situatie bij u is op dat moment. Is er een windkracht 5 of hoger? Dan is het risico te hoog en nemen wij de beslissing om geen springkussen te leveren en te plaatsen. Al onze producten zijn voorzien van alle veiligheidseisen die daaraan verplicht worden gesteld.

Annuleren? Ook dit kan!

Het kan wel eens gebeuren dat een feestje om bepaalde redenen niet door kan gaan en u het springkussen dan helemaal niet nodig heeft. Wanneer u tot 48 uur voor de afgesproken verhuurdatum het kunt annuleren dan rekenen wij geen kosten. Mocht het onverhoopt zo zijn dat het een kortere tijd is dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Er zullen dan wel wat kosten in rekening gebracht gaan worden.

Extra Productopties

1 dag 9,99

Incl. BTW

In Winkelwagen
Verlengkabel 20 Meter

Offerte aanvragen