Omgeving Zwijndrecht

🎉 Buikschuifbaan Huren 🎉

Buikschuifbaan huren met schuimkanon

Als ouders zijnde wil je natuurlijk helemaal de blits zijn ten overzien van de vriendjes en vriendinnetjes van je kind. Je wilt dat de feestjes die zij geven niet snel worden vergeten. Hoe doe je dat beter dan bij ons een buikschuifbaan te huren met een schuimkanon. Het is zeker verzekerd van urenlang speelplezier.

Buikschuifbaan krokodil HurenBuikschuifbaan Beach Huren


Waar huur je een buikschuifbaan met schuimkanon?

Hierop kunnen wij je een heel makkelijk antwoord geven. Bij ons! Wij van De Stuiterbal hebben verschillende leuke dingen in de verhuur om jouw feest of het evenement wat jij gaat organiseren tot een groot succes te brengen.


Schuimkanon Huren


Wat moet je weten om te kunnen bestellen?

Om een buikschuifbaan met schuimkanon te bestellen moet je een aantal dingen weten. Je moet weten hoe groot de ruimte is waar je de buikschuifbaan wilt gaan plaatsen en je moet er zeker van zijn dat alles er aangesloten kan worden. De buikschuifbaan heeft namelijk een watervoorziening nodig.

Hoe bestel je een buikschuifbaan met schuimkanon?

Je kunt heel simpel een buikschuifbaan met schuimkanon huren bij De Stuiterbal. Zet het simpelweg het artikel wat je wilt huren in het winkelwagentje, geef aan wanneer je graag wilt huren, vul je persoonlijke gegevens in, betaal je factuur en wij zorgen ervoor dat het op tijd bij jou is. Zorg ervoor dat je ook de vloeistof voor het schuimkanon bestelt anders dan werkt deze niet. Standaard zit er 1 fles bij maar misschien wil je wel langer vertier ervan hebben en heb je er extra nodig.

Thuis bezorgd en neergezet

Wij van De Stuiterbal zorgen ervoor dat de buikschuifbaan met schuimkanon bij jou thuis wordt bezorgd en ook wordt neergezet op de plek waar jij hem wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt. Je wilt natuurlijk niet dat de buikschuifbaan op een verkeerde manier wordt neergezet. Dit zal niet gebeuren wanneer ons personeel het allemaal doet voor jou.

Al onze banen zijn voorzien van een veiligheidscertificaat. Het personeel wat het bij jou opbouwt heeft een speciale opleiding gehad zodat hij of zij precies weet wat er gedaan moet worden en welke criteria er zijn om een buikschuifbaan met schuimkanon te kunnen opbouwen.

Annuleren, hoe doe je dat?

Mocht er om de een of andere reden een situatie zich voordoen waardoor je de verhuur moet annuleren dan is dit zeker mogelijk. Laat het minimaal 24 uur van tevoren even weten aan ons en wij zorgen ervoor dat het geannuleerd wordt. Is de tijd minder dan 24 uur dan moeten wij wel wat kosten rekenen. Hoeveel dit precies is dat is per artikel verschillend. Wil je daar meer over weten dan kun je het beste even contact met ons opnemen zodat wij je dat kunnen vertellen.

Ophaalservice aan huis

Wij hebben niet alleen een bezorgservice maar ook een ophaalservice. Wij komen de door jou bestelde artikelen ook weer bij jou ophalen. Natuurlijk gebeurt dit alles allemaal in overleg met jou.

 

Water Attracties